Hálózatunkon a telefon szolgáltatást a Triotel Kft. végzi. A szolgáltatást hagyományos analóg telefonkészülékkel lehet igénybe venni. Lehetőség van számhordozásra, így szolgáltató váltás esetén megtarthatja régi telefonszámát. A szolgáltatáson keresztül telefax készülék, POS terminál, riasztóközpont működtetése is megoldható.

A Triotel Kft. kedvező havidíjért kínál perc és másodperc alapú díjcsomagokat, ami minden esetben korlátlan, ingyenes hálózaton belüli telefonálást tesz lehetővé.
A telefon készüléket az általunk telepített adapterhez kell csatlakoztatni. Az adapter működéséhez szükség van 230V-os áramforrásra. Az épületen belüli telefon kábelezés kiépítését, ha ez szükséges, cégünk nem vállalja, ám szakértő segítséget tudunk ajánlani.
A Triotel Kft. által kibocsájtott számlát havi rendszerességgel juttatjuk el előfizetőinkhez.
A szolgáltatás igénybevételéhez Internet szolgáltatás szükséges.

Akció!
Telefon 1.490 Ft-os havidíjtól
 
Akciós START -TRIO díjcsomag
Bruttó díjak          
Akciós SZUPER-TRIO díjcsomag
Bruttó díjak
 Számlázás alapja  perc    Számlázás alapja  másodperc
 Havidíj(Ft)  1 490 Ft    Havidíj(Ft)  2 790 Ft
 Kapcsolási díj  0 Ft    Kapcsolási díj  0 Ft
 Hálózaton belüli hívás (Ft/perc)  0 Ft    Hálózaton belüli hívás (Ft/perc)  0 Ft
 Helyi hívás (Ft/perc)  9,53 Ft    Helyi hívás (Ft/perc)  9,53 Ft
 Egyéb belföldi hívás (Ft/perc)  15,24 Ft    Egyéb belföldi hívás (Ft/perc)  15,24 Ft
 Mobil hívás (Ft/perc)  39,37 Ft    Mobil hívás (Ft/perc)  39,37 Ft
 
Az akció feltételei:
 • Az 1.490 Ft-os Start-Trio díjcsomag 12 hónapos hűséggel.
 • A 2.790 Ft-os Szuper-Trio díjcsomag 12 hónap hűséggel.
 • Megtarthatja régi telefonszámát, de választhat saját számmezőnkből is.
 • Új telefonszám ingyenesen igényelhető.
 • Számmegtartás esetén a számhordozás díja csak 1.000 Ft!
 • Az akció visszavonásig érvényes.

További díjakért, információkért kérjük keresse fel a Triotel Kft. oldalát az alábbi linken.

Fontos tudnivalók:

Szolgáltatási terület: Nagyvenyim, Baracs, Mezőfalva, Nagykarácsony, Dunaújváros külterület

 • Az szolgáltatást kizárólag az AntennaNET szolgáltatási területein élő előfizetők vehetik igénybe! A szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges telefon előfizetés illetve kábeltv előfizetés. A Szolgáltató szolgáltatását saját vezeték nélküli hálózatán nyújtja.
 • A szolgáltatás megrendelése után leendő Ügyfeleinknél felmérést végzünk, amely a megfelelő szolgáltatás nyújtásához szükséges. A kiépítés feltétele, hogy a bekötési pont optikai rálátással rendelkezzen a Szolgáltató által működtetett bázisállomások egyikére. Az Előfizetői végpont bekötése, csak pozitív eredményű mérés után lehetséges.
 • A szolgáltatás igénybevételét befolyásolja a bekötési pont távolsága a szolgáltató bázisállomásától, a tiszta rálátást zavaró növényzet, tereptárgy.
 • A szolgáltatást cégek és magánszemélyek is igénybe vehetik. A szolgáltatások forgalomkorlát mentesek, és folyamatos hozzáférést biztosítanak.
 • Mikrohullámú Internet szolgáltatásunkkal magánszemélyeknek és vállalatoknak is egy gyors, megbízható, szélessávú Internet összeköttetést biztosítunk.
 • Az Internet szolgáltatáshoz szükséges berendezéseket minden Előfizető számára a Szolgáltató biztosítja. Az Előfizetői végponton elhelyezett eszközöket /antenna, modem, kábel, stb./ a szerződés fennállásáig az Előfizető használja, de ezen berendezések felett tulajdonjogot nem szerez.